Рішення міської ради

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Галкіну Григорію Якимовичу

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення дев'ятнадцятої сесії

№68 від 29.08.2012 р.

 

 

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Галкіну Григорію Якимовичу

 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Продати Галкіну Григорію Якимовичу земельну ділянку несільськогосподарського призначення по вул.Купріна,57/1 площею 600 м2 під об’єкт незавершеного будівництва, реконструкція незавершеного будівництва кафе, автомийки та шиномонтажу під торгово-офісні приміщення за ціною 57 570,00 грн. (п’ятдесят сім тисяч п’ятсот сімдесят грн. 00 коп.) без урахування податку на додану вартість згідно результатів експертної грошової оцінки. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова С. Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!