Новини

Оприлюднено проект регуляторного акта «Про затвердження Правил користування приміським пасажирським автомобільним транспортом на території Хмельницької міської територіальної громади»

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», оприлюднюється проект рішення «Про затвердження Правил користування приміським пасажирським автомобільним транспортом на території Хмельницької міської територіальної громади».

У зв’язку з прийняттям розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року № 727-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Хмельницької області», запропонованим для прийняття проектом рішення виконавчого комітету заплановано затвердити правила користування приміським пасажирським автомобільним транспортом на території Хмельницької міської територіальної громади.

Даний проект сприятиме покращенню рівня надання транспортних послуг, визначення порядку проїзду пасажирів і його оплати, встановлення прав і обов’язків для пасажирів та перевізників всіх форм власності на території Хмельницької територіальної громади.

З повним текстом проекту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12, тел. 79-55-25, 79-55-77.

Електронна адреса – [email protected].

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!