Новини

BUBA.MATRIX – подарунок спонсорів для Центру «Школа життя»

Конструкція BUBAMatrix з 2017 року використовується фахівцями з реабілітації по всій Україні, її мають багато реабілітаційних та лікувальних центрів. Тепер реабілітаційно-ігровий модуль є і в Центрі «Школа життя».

Нову реабілітаційно-ігрову конструкцію нам подарували засновниця фонду Фундація Влади Брусіловської / The Vlada Brusilovskaya Fund - Влада Брусіловська та виробник - Геннадій Яшунський, меблеве виробництво "Маестро" (м. Дніпро).

Загадкова BUBA. Matrix з 9500 дірочками для малювання різнокольоровими канатами допомагає проводити реабілітаційні заняття, як гру. Її можна використовувати зсередини і ззовні, вона має необмежений функціонал. Це чудовий реабілітаційний інструмент, який сприяє розвитку логіки, дрібної моторики, розвиває когнітивні навички, творчі здібності, а також вчить читати та рахувати. За допомогою яскравих різнокольорових канатів діти можуть створювати просторові малюнки та розвивати уяву. З CUBA BUBA Matrix діти можуть навіть тренувати м’язи і все це у форматі гри!

Функціонал ігрової необмежений, нею можуть користуватися одночасно до 15 дітей різного віку, статі та фізичних можливостей.

До всіх ігрових BUBA. Matrix розроблено методичний посібник з описовою частиною та картками-завданнями, тож реабілітаційно-ігровий модуль BUBA.Matrix можна використовувати для дозвілля під час очікування черги до спеціалістів центру та безпосередньо в реабілітації. Кожен фахівець нашого центру зможе спрямувати гру у потрібний вид активності, відповідно можливостей дитини і зробить реабілітаційний процес веселим та цікавим.

Дякуємо всім, хто поруч з нами, з нашими дітьми! За підтримку і допомогу, за велике добре серце!

 

За інформацією

Хмельницького міського центру

комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

«Школа життя»

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!