Новини

У Хмельницькому тривають активні роботи з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі та прибудинкових територій

Сьогодні працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг виконують роботу з ліквідації деформацій і пошкоджень дорожнього покриття вулично-шляхової мережі міста на перехресті проспекту Миру з вулицею Кропивницького. Протяжність ділянки ремонту – 150 м, загальна площа – близько 1500 кв. м.

«Ми зфрезерували верхній шар асфальтобетонного покриття, облаштовуємо пониження бортового каменя для зручного переходу. Після виконання цих робіт будемо влаштовувати новий шар асфальтобетонного покриття», - розповів виконувач обов’язків директора комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Володимир Шваєнко.

Нагадаємо, цього року КП БРЕД вже виконало роботи з поточного ремонту доріг на вулицях Гетьмана Мазепи (колишній вулиці Красовського), Чорновола, Шухевича (колишній Курчатова), Тернопільській (на перехресті з вулицею Молодіжною), Вокзальній (на перехресті з вулицею Транспортною), Героїв Маріуполя (колишній Гагаріна).

Сьогодні також ще одна бригада працівників комунального підприємства працювала на вулиці Інститутській. Поточним ремонтом оновлювали прибудинкову територію будинку №18/1 (заїзд у двір). Площа ділянки ремонту - приблизно 200 кв. м.

Дорожники завершують роботи на внутрішньоквартальному проїзді, від проспекту Миру до будинку 57/2, також розпочали усунення ямковості на внутрішньо-квартальних проїздах:

- на проспекті Миру, поблизу будинків №№ 54 – 58;

- вулиці Інститутській, від будинку №10 до будинку №12;

- вулиці Шевченка (поблизу автостанції № 2), також відремонтують тротуар.

Виконують ремонтні роботи на вулицях Депутатській, Кошарського, Короленка.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!