Рішення виконавчого комітету

від 21.04.2022 року № 274 "Про реалізацію під час дії воєнного стану заходів щодо проведення евакуації населення у разі виникнення загрози його життю на території Хмельницької міської територіальної громади"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 21.04.2022 року № 274

Про реалізацію під час дії воєнного стану заходів щодо проведення евакуації населення у разі виникнення загрози його життю на території Хмельницької міської територіальної громади

 

З метою вирішення завдань, пов’язаних із запровадженням і здійсненням заходів правового режиму воєнного стану, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України № 181-р від 24.02.2022 «Питання запровадження та забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану в Україні», керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Законом України «Про основи національного спротиву», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Управлінню транспорту та зв’язку забезпечити проведення евакуації населення шляхом залучення транспортних засобів комунальних підприємств Хмельницької міської територіальної громади у разі виникнення загрози життю населення.
  2. Управлінню транспорту та зв’язку і ХКП «Електротранс» вжити заходів щодо збільшення кількості транспортних засобів, які будуть залучені до проведення евакуації населення, в тому числі шляхом придбання нових транспортних засобів для забезпечення оперативного проведення евакуації населення.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М.Ваврищука.

 

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!