Рішення міської ради

Про затвердження змін до складу адміністративної комісії міської ради

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення сімнадцятої сесії

№105 від 27.06.2012 р.

 

 

Про затвердження змін до складу адміністративної комісії міської ради

 

Розглянувши пропозицію секретаря міської ради В. Лескова та відповідно до ст.5 Положення про адміністративні комісії Української РСР, затвердженого указом Президії Верховної Ради Української РСР від 09.03.1988 року, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити зміни до складу адміністративної комісії міської ради, затвердженого рішенням другої сесії міської ради від 15.12.2010р. №6 "Про затвердження складу адміністративної комісії міської ради" в редакції від 09.02.2011р.:

  •  

1.1. виключити зі складу адміністративної комісії:

- Трача Сергія Степановича;

- Федорович Ольгу Миколаївну;

1.2. включити до складу адміністративної комісії:

- Петрука Віталія Андрійовича відповідальним секретарем комісії;

1.3. замінити слова: "Василиків Мирон Васильович – відповідальний секретар комісії, головний юрисконсульт управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста" на слова: "Василиків Мирон Васильович – головний юрисконсульт управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста, член комісії”.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на секретаря міської ради В.Лескова.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

Міський голова  С. Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!