Новини

Оголошення про проведення конкурсного відбору підприємницьких бізнес ініціатив (ідей), стартапів для реалізації у Хмельницькій міській територіальній громаді

Хмельницька міська рада оголошує початок прийому документів на участь у конкурсі з відбору та реалізації підприємницьких бізнес ініціатив (ідей), стартапів.

Кращі бізнес-проекти матимуть змогу позмагатися за грошову підтримку від міської ради, в розмірі 400 тис. гривень, яку розподілено на три призових місця:

Перше місце – 200 тис. гривень;

Друге місце – 125 тис. гривень;

Третє місце – 75 тис. гривень.

Умови конкурсу та документи, що необхідно подати для участі, визначені рішенням сесії міської ради від 09.10.2019 року №4 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір підприємницьких бізнес ініціатив (ідей), стартапів для реалізації у Хмельницькій міській територіальній громаді» із відповідними змінами:

https://khm.gov.ua/uk/content/pro-zatverdzhennya-polozhennya-pro-konkursnyy-vidbir-pidpryyemnyckyh-biznes-iniciatyv-idey-0

Учасниками конкурсу можуть бути фізичні особи, фізичні особи-підприємці та юридичні особи, зареєстровані у Хмельницькій міській територіальній громаді.

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу (до 01 жовтня 2021 року включно) в електронному вигляді (електронна адреса: [email protected]).

З метою одержання додаткової інформації просимо звертатися до управління економіки міської ради за тел.: 76-56-73.

Захід реалізується в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!