Проекти рішень міської ради

Про ліквідацію Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області

 

Про ліквідацію Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, з метою оптимізації мережі закладів освіти Хмельницької міської територіальної громади та ефективного використання бюджетних коштів на їх утримання, у зв’язку з скороченням контингенту здобувачів освіти Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області, відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити Малашовецьку початкову школу Хмельницької міської ради Хмельницької області шляхом ліквідації (ідентифікаційний код юридичної особи 22771948).

2. Створити ліквідаційну комісію з ліквідації Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області згідно з додатком.

3. Доручити ліквідаційній комісії з ліквідації Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області:

3.1. Протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення письмово повідомити управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради про припинення Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідних записів.

3.2. Оприлюднити в друкованих засобах масової інформації повідомлення про припинення Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області як юридичної особи та про порядок і строк заявлення кредиторами вимог до нього. Строк заявлення кредиторами вимог становить два місяці з дня публікації повідомлення про припинення (ліквідацію) Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області як юридичної особи.

3.3. Здійснити комплекс заходів, пов’язаних з ліквідацією Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області у порядку встановленому чинним законодавством.

3.4. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами, скласти та затвердити проміжний ліквідаційний баланс, що має містити відомості про склад майна Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області, перелік пред’явлених кредиторських вимог та результат їх розгляду.

3.5. Після завершення розрахунків з кредиторами затвердити ліквідаційний баланс та забезпечити його подання до податкового органу.

3.6. Повідомити працівників Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області про ліквідацію закладу, з дотриманням вимог чинного законодавства про працю.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради і заступника міського голови М.Кривака.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова Олександр СИМЧИШИН

 

Додаток

до рішення сесії міської ради

від ___________2023 № ______

Склад

ліквідаційної комісії з ліквідації Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області

Голова комісії:

Кшановська Ольга Вікторівна

 

– заступник директора Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, реєстраційний номер облікової картки платника податків …

Заступник голови комісії:

Петричко Ірина Петрівна

 

– начальник відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, реєстраційний номер облікової картки платника податків …

Члени комісії:

Гладка Юлія Броніславівна

 

– завідувач служби бухгалтерського обліку, планування та звітності Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, реєстраційний номер облікової картки платника податків …

Козак Наталія Олександрівна

– вчитель початкових класів Малашовецької початкової школи Хмельницької міської ради Хмельницької області, реєстраційний номер облікової картки платника податків …

Сайко Світлана Олегівна

- юрист служби бухгалтерського обліку, планування та звітності Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, реєстраційний номер облікової картки платника податків ...

 

Секретар міської ради Віталій ДІДЕНКО

В. о. директора Департаменту Ольга КШАНОВСЬКА

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!