Новини

Відбулась шоста позачергова сесія міської ради

Цієї осені початкову школу на вулиці Залізняка здадуть в експлуатацію. Гроші на продовження будівництва будуть. На позачерговій сесії депутати міської ради зробили останній крок в отриманні 60 мільйонів гривень кредиту. І внесли цю суму у видаткову частину бюджету. Загалом на сесії розглянули 11 питань.

«Мали рішення, на які змушені були відреагувати через судовий нагляд. Також оперативно внесли зміни до бюджету. Проголосували і за кілька цікавих новацій.

Зокрема:

- Додали 60 мільйонів гривень на завершення будівництва школи по Залізняка, 32. Один з найважливіших об’єктів за кілька років. Активно будуємо. В листопаді плануємо почати там навчання дітей (750 учнів).

- 70 мільйонів гривень отримали з державного бюджету на Палац спорту, включили їх у дохідну і видаткову частини бюджету, ще в червні зможемо платити перший транш за роботу підряднику. Маємо запевнення на ще 30 мільйонів гривень з державного бюджету, тому роботи проводитимуться максимально швидко.

- Підтримали початок процедури запозичення з міжнародною корпорацією НЕФКО, щоби термомодернізувати школи і дитячі садки. Вартість проекту – 2,3 млн євро. До них матимемо 700 тисяч євро безповоротного гранту. Це вже третій проект спільно з НЕФКО. Загальна сума грантів 960 тис євро.

- Проголосували за рішення про відзначення 20 кращих лікарів і медичних працівників до Дня міста премією міського голови розміром 20 тисяч гривень» - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

 

Докладніше - у сюжеті МТРК "Місто"

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!