Новини

Баскетбольна команда «Хмельницька Політехніка» та гандбольна команда «ХНУ-ДЮСШ 1» змагатимуться за перемоги у Вищих лігах

Міський голова Олександр Симчишин зустрівся із двома хмельницькими спортивними командами, які стали чемпіонами. Їх досягнення для Хмельницького – історичні.

Баскетбольний клуб «Хмельницька Політехніка» - чемпіон України у Першій лізі!

А цими вихідними чемпіоном у Першій лізі з гандболу стала команда «ХНУ-ДЮСШ 1». Два матчі у фіналі - і дві переконливі перемоги!

«Обидві команди тепер гратимуть у Вищих лігах, а це зовсім інший рівень. Чекаємо і там перемог, бо ми не сповідуємо принцип «Головне – участь», нам потрібні найвищі щаблі в турнірних таблицях! Наш принцип: «швидше, вище, сильніше!», - зазначив на міський голова Олександр Симчишин.

Міський голова ​​​подякував спортсменам і тренерам обох команд за переможні сезони. Вручив сертифікати на грошові премії. Учасники зустрічі поспілкувалися про перспективи розвитку спорту, будівництва Палацу Спорту і обговорили плани вже на настуний сезон.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!