Новини

Увага! Оприлюднено для обговорення проект регуляторного акта

Оприлюднюється проєкт регуляторного акта – проєкт рішення Хмельницької міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Хмельницької міської територіальної громади та втрату чинності рішень міської ради».

Розробник проєкту – фінансове управління Хмельницької міської ради.

Мета проєкту – виконання вимог Податкового кодексу України в частині встановлення на території Хмельницької міської територіальної громади місцевих податків і зборів, зокрема: податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку, єдиного податку, туристичного збору та збору за місця для паркування транспортних засобів з урахуванням внесених змін до чинного в Україні законодавства (в залежності від типу об’єкта нерухомості та зони його розташування, у зв’язку із приєднанням територій сільських громад), а також додаткових пільг.

З повним текстом проєкту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради в розділі «Регуляторні акти».

Усі зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у письмовій формі протягом місяця (30 календарних днів) з дня опублікування за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 56, тел.: 79-40-88 та на електронну адресу: financial@khm.gov.ua

Після одержання зауважень та пропозицій проєкт рішення міської ради буде внесено на розгляд Хмельницької міської ради для прийняття.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!