Новини

Новий корпус НВО №1 запрацює з 1 вересня!

«Довгобуд, що дістався нам ще з 2012 року, нарешті буде завершено. Історія будівництва непроста: довелося переробляти все те, що вже було зроблено, але не витримувало ні вимог, ні випробування часом, демонтувати цеглу, замінювати всі вікна, розривати договори з попередніми підрядниками, судитися, проводити нові тендери, коригувати проектно-кошторисну під нові ДБН...

Але все це - позаду. З нового навчального року молодша школа НВО №1 прийме орієнтовно 420 учнів! Також суттєво збільшиться кількість місць у дитячому садку (в діючому приміщенні).

В серпні повністю завершуємо новий корпус, а вже у 2022 році утеплимо діюче приміщення і збудуємо спортивні майданчики, в тому числі і ігрових видів спорту із штучним покриттям 36/16.

Ще в минулому році повністю відремонтували, обладнали у закладі сучасний харчоблок.

Вартість всіх робіт по 2 чергах - 56 млн грн. Новий корпус 41 млн грн.», - розповів міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!