Новини

Михайло Кривак відповідав на телефонні звернення хмельничан

Під час прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає" з жителями Хмельницької міської територіальної громади спілкувався заступник міського голови Михайло Кривак. Протягом відведеної години пролунало 13 дзвінків.

Зокрема, один із дозвонювачів цікавився чому, враховуючи зростання захворюваності на COVID-19 у місті Хмельницькому, учнів молодших класів не переводять на дистанційне навчання.

«Дистанційне навчання для учнів 1-4 класів під час карантину не передбачене постановою Кабінету Міністрів України. З іншого боку такий захід навряд чи є доцільним. Учням та педагогам у школі вимірюють температуру, молодші школярі спілкуються лише з одним учителем, забезпечено умови для того, щоб різні класи у школі між собою не контактували. Якщо у когось із батьків чи рідних є можливість бути із дитиною вдома, то з адміністрацією школи можна узгодити альтернативний режим навчання і не водити в цей період дитину до школи, карати за це не будуть», - роз᾽яснив Михайло Кривак.

Жителька мікрорайону Лезневе просила завершити будівництво водогону у мікрорайон Лезневе, зокрема розвести труби по вулиці Кошарського.

Ще один громадянин звернув увагу посадовця на те, що зелена зона біля будинку на вулиці Інститутській, 17/3 перебуває в занедбаному стані та потребує прибирання.

Мешканка будинку на вулиці Зарічанській, 8 повідомила, що навпроти їх будинку розпочалось будівництво та цікавилась: що саме будують і чи є відповідні дозволи на це будівництво.

Заступник міського голови уважно вникав у кожне звернення та дав конкретні доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради для розв’язання порушених питань з наданням жителям міста письмових відповідей.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!