Проекти рішень міської ради

Про створення центрів культури і дозвілля та затвердження їх статутів

 

Про створення центрів культури і дозвілля та затвердження їх статутів

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, відповідно до Закону України «Про культуру», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням першої сесії Хмельницької міської ради №11 від 08.12.2020 р. «Про утворення старостинських округів», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити Центр культури і дозвілля села Копистин старостинського округу з центром в селі Копистин Хмельницької міської територіальної громади на базі Копистинського сільського будинку культури.

2. Створити Центр культури і дозвілля села  Масівці  старостинського округу з центром в селі Богданівці Хмельницької міської територіальної громади на базі Масівецького сільського будинку культури.

3. Створити Центр культури і дозвілля села Мацьківці старостинського округу з центром в селі Шаровечка Хмельницької міської територіальної громади на базі Мацьковецького будинку культури.

4. Створити Центр культури і дозвілля села  Олешин старостинського округу з центром в селі Олешин Хмельницької міської територіальної громади на базі Олешинського сільського клубу.

5. Створити Центр культури і дозвілля села  Пирогівці старостинського округу з центром в селі Пирогівці Хмельницької міської територіальної громади на базі Пироговецького сільського будинку культури.

6. Затвердити Статут Центру культури і дозвілля села Копистин старостинського округу з центром в селі Копистин Хмельницької міської територіальної громади, згідно з додатком 1.

7. Затвердити Статут Центру культури і дозвілля села  Масівці  старостинського округу з центром в селі Богданівці Хмельницької міської територіальної громади, згідно з додатком 2.

8. Затвердити Статут Центру культури і дозвілля села Мацьківці старостинського округу з центром в селі Шаровечка Хмельницької міської територіальної громади, згідно з додатком 3.

9. Затвердити Статут Центру культури і дозвілля села  Олешин старостинського округу з центром в селі Олешин Хмельницької міської територіальної громади, згідно з додатком 4.

10. Затвердити Статут Центру культури і дозвілля села  Пирогівці старостинського округу з центром в селі Пирогівці Хмельницької міської територіальної громади, згідно з додатком 5.

11. Доручити директорам центрів культури і дозвілля після призначення в установленому законом порядку здійснити організаційно-правові заходи з державної реєстрації закладу та Статуту.

12. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.Кривака та управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 424 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 426 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 424 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 415 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 424 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!