Проекти рішень міської ради

Про внесення змін до рішення першої сесії міської ради від 08.12.2020 №19

 

Про внесення змін до рішення першої сесії міської ради від 08.12.2020 №19

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до положення про управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради, затвердженого рішенням першої сесії міської ради від 08.12.2020 № 19, доповнивши пункт 4.2 абзацами наступного змісту:

«4.2.8. Комунальне підприємство «Елеватор» Хмельницької міської ради;

4.2.9. Комунальне підприємство «Джерело–Плюс» Хмельницької міської ради».

2. Затвердити положення про управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради в новій редакції, яке доручити підписати заступнику директора департаменту інфраструктури міста – начальнику управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради Вітковській Наталії Володимирівні, згідно з додатком 1.

3. Внести зміни та доповнень до положення про управління комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради, затвердженого рішенням першої сесії міської ради від 08.12.2020 № 19, доповнивши пункт 2.2 абзацами наступного змісту:

«2.2.12. Комунальне підприємство «Олешинське» Хмельницької міської ради;

2.2.13. Комунальне підприємство «Добробут» Хмельницької міської ради;

2.2.14. Комунальне підприємство «Зоря» Хмельницької міської ради;

2.2.15. Комунальне підприємство «Давидковецьке» Хмельницької міської ради».

4. Затвердити положення про управління комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради в новій редакції, яке доручити підписати заступнику начальника управління комунальної інфраструктури – начальнику відділу інженерних мереж і комунікацій управління комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради Гурському Віталію Віталійовичу, згідно з додатком 2.

5. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури міста В.Новачка.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 342 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 264 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!