Новини

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук здобула золоту нагороду в Берліні

Хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук продовжує перемагати та покращувати свої результати. Вчора спортсменка брала участь в престижних міжнародних змаганнях ISTAF в Берліні. Дівчині вдалось перестрибнути одну зі своїх головних конкуренток, чинну чемпіонку світу німкеню Маланку Міхамбо, яка цього разу стрибнула з результатом 6.77 м. А за декілька днів до цього старту, на змаганнях Internationales Leichtathletik Meeting «ANHALT 2020» в місті Дессау-Рослау (Німеччина), вона виграла з результатом 7.03 м.

Марина Бех-Романчук покращує свої результати з кожним стартом, дівчина стрибнула на позначку 6.87 м, далі своєї головної конкурентки. До слова, хмельничанка покращила свій результат на 2 см. Переможний стрибок приніс Марині «золото».

Вітаємо Марину Бех-Романчук та її тренера Вадима Крушинського з черговим «золотом».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!