Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 26.06.2019 року №8 «Про затвердження Порядку часткового відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету»

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення сорок другої сесії

№16 від 17.06.2020 р.

 

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 26.06.2019 року №8 «Про затвердження Порядку часткового відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету»

 

З метою оптимізації механізму надання часткового відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету, розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, лист управління економіки міської ради, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», в рамках Програми розвитку підприємництва міста Хмельницького на 2019-2021 роки, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення сесії міської ради від 26.06.2019 року №8 «Про затвердження Порядку часткового відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету», а саме:

1.1. підпункт 2 пункту 1.7 Порядку викласти у такій редакції: «2) рівень середньої заробітної плати працівників за останній звітний місяць відповідає законодавчо встановленому розміру мінімальної заробітної плати на відповідний рік з коефіцієнтом 1,5»;

1.2. пункт 8 інформаційного листа-заяви на отримання часткового відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету додатку до Порядку часткового відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету викласти у такій редакції: «розмір середньої заробітної плати працівників за останній звітний місяць, грн».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!