Проекти рішень виконавчого комітету

Про надання житлової площі в гуртожитках

Про надання житлової площі в гуртожитках

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі, звернення комунальних підприємств «Спецкомунтранс», по зеленому будівництву і благоустрою міста, товариства з обмеженою відповідальністю «Нейл», заяви громадян, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», Житловим кодексом УРСР, Постановою Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018 р. № 498 «Про затвердження Примірного положення про користування гуртожитками», листом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.10.2018 р. № 8/9.3.2/556-18, виконавчий комітет міської ради 

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати Чорному Родіону Віталійовичу, кімнату в гуртожитку.
  2. Надати Гуцал Валентині Василівні, кімнату в гуртожитку.
  3. Надати Рожковському Віктору Олександровичу, кімнату в гуртожитку.
  4. Надати Ткаченко Інні Василівні, кімнату в гуртожитку.
  5. Надати Довгалюк Анні Сергіївні, кімнату в гуртожитку.
  6. Надати Горбатюк Тетяні Сергіївні, блок-секцію в гуртожитку.
  7. Дозволити комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг використовувати як гуртожитки для проживання працівників підприємства квартири:
  • трикімнатну № ___ по вул. Лісогринівецькій, 26/3;
  • однокімнатну № ____ по вул. Лісогринівецькій, 26/3;
  • однокімнатну № ____ по вул. Лісогринівецька, 26/3;
  • однокімнатну № ____ по вул. Лісогринівецькій, 26/3.

 

Міський голова    О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!