Рішення міської ради

Про внесення змін в рішення міської ради від 17.04.2019 №99 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з відбору інвесторів-забудовників на проведення робіт із надбудов та реконструкції будівель комунальної власності та затвердження склад

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення тридцять п’ятої сесії

№87 від 11.12.2019 р.

 

Про внесення змін в рішення міської ради від 17.04.2019 №99 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з відбору інвесторів-забудовників на проведення робіт із надбудов та реконструкції будівель комунальної власності та затвердження складу конкурсної комісії з відбору інвесторів-забудовників»

 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та депутата Хмельницької міської ради Л.Головко, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в рішення тридцятої сесії Хмельницької міської ради від 17.04.2019 №99, а саме:

1.1 Викласти додаток 1 «Положення про порядок проведення конкурсів з відбору інвесторів-забудовників на проведення робіт із надбудов та реконструкції будівель комунальної власності» у новій редакції (додаток 1).

1.2. Викласти додаток 2 «Склад конкурсної комісії з відбору інвесторів-забудовників на проведення робіт із надбудов та реконструкції будівель комунальної власності» у новій редакції (додаток 2).

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка та управління архітектури та містобудування.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 208 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 167 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!