Новини

Оприлюднено для обговорення проект регуляторного акта щодо обмеження продажу та споживання алкогольних напоїв на території міста Хмельницького

Оприлюднюється проект регуляторного акта – «Про встановлення обмежень щодо продажу та споживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Хмельницького».

Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” оприлюднюється проект рішення міської ради «Про встановлення обмежень щодо продажу та споживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Хмельницького». Проект розроблений з метою обмеження шкідливого впливу споживання алкогольних напоїв, пропаганди здорового способу життя, посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення.

З повним текстом проєкту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Хмельницької міської ради (розділ «Регуляторна політика»).

Зауваження та пропозиції від населення міста приймаються в письмовій формі протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення вищезазначеного проекту та аналізу регуляторного впливу за адресою його розробника: управління торгівлі Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 88, тел.: 65-11-41, електронна адреса – [email protected].

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!