Новини

Реалізовано три проекти «Бюджету участі»  

У місті триває реалізація громадських проектів, які стали переможцями у рамках Програми бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) міста Хмельницького. За результатами конкурсу, проведеного у 2018 році, переможцями стали 16 проектів.

Наразі завершено реалізацію 3 проектів. За інформацією управлінь міської ради, які є відповідальними за виконання громадських проектів, завершено реалізацію наступних проектів:

«Подолянчик» об’єднує Україну». Проведено концерти, майстер-класи, екскурсії до Дня Соборності України у рамках ХХХ Всеукраїнського фестивалю «Зимові візерунки».
«Гречани. Територія нових змін». У мікрорайоні Гречани створено публічний простір: на майданчику перед СКЦ «Плоскирів» встановлено 2 парклети, як територія для спілкування та відпочинку.
«Здоров’я – запорука щасливого життя». У Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Родинний затишок» придбано тренажерне обладнання, на якому під супроводом фахівця з фізичної реабілітації займається фізичними вправами молодь з інвалідністю.

Реалізація громадських проектів продовжується.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!