Проекти рішень виконавчого комітету

Про затвердження паспортів автобусних маршрутів спеціальних регулярних перевезень у м. Хмельницькому

Про затвердження паспортів автобусних маршрутів спеціальних регулярних перевезень у м. Хмельницькому

 

Розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, звернення фізичної особи – підприємця Мішина О.В., з метою організації здійснення  спеціальних регулярних перевезень у м.Хмельницькому для працівників ТОВ «Нова пошта», керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, та Порядком розроблення та затвердження паспорта автобусного маршруту, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 року № 278  виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити паспорти автобусних маршрутів спеціальних регулярних перевезень «ХІТ (Нова пошта) – Лезневе», «ХІТ (Нова пошта – Ракове» та «Ощадбанк – ХІТ (Нова пошта)  у м.Хмельницькому.

2. Уповноважити заступника міського голови А. Бондаренка від імені виконавчого комітету підписати паспорти автобусних маршрутів спеціальних регулярних перевезень, вказаних у п. 1.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови А. Бондаренка.

                                                                                                                

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!