Новини

Відбудеться спільне засідання постійних комісій

2 травня о 14.00 в зеленій залі міської ради відбудеться спільне засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста та комісії з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

спільного засідання постійних комісій з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста і з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації

 

1. Про розгляд звернення начальника управління житлово-комунального господарства щодо внесення змін до титульних списків на 2019 рік:

1.1. Про внесення змін в титульний список на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у 2019 році (капітальний ремонт вул.Свободи (І черга).

1.2. Про внесення змін в титульний список на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у 2019 році (будівництво внутрішньоквартального проїзду від вул.Залізняка).

1.3. Про внесення змін в титульний список на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у 2019 році (капітальний ремонт покриття вул.Героїв Крут, в т.ч. робочий проект та експертиза).

1.4. Про внесення змін в титульний список на поточний ремонт об’єктів благоустрою у 2019 році (поточний ремонт внутрішньоквартальної дороги від вул.Гарнізонної до вул.Героїв АТО,9/1).

1.5. Про внесення змін в титульний список на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі (суцільне улаштування покриття) в 2019 році (вул.Вайсера).

1.6. Про внесення змін в титульний список на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі в 2019 році (поточний ремонт вул.Багалія).

1.7. Про внесення змін в титульний список на виконання робіт з капітального ремонту прибудинкових територій (вул.Курчатова,1 (водовідведення).

1.8. Про внесення змін в титульний список на виконання робіт з поточного ремонту прибудинкових територій біля житлових будинків (вул.Зарічанська,32/1,34/1).

1.9. Про внесення змін в титульний список на виконання робіт з капітального ремонту спортивних та дитячих майданчиків (вул.Бандери,20/1).

1.10. Про внесення змін в титульний список на виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду (згідно додатків).

1.11. Про внесення змін в титульний список на виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду (капітальний ремонт приміщення гуртожитку по вул.Тернопільській, 8, кім. №12).

1.12. Про внесення змін в титульний список на виконання робіт з поточного ремонту житлового фонду (вул.Залізняка,22).

1.13. Про внесення змін в титульний список на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у 2019 році (капітальний ремонт – місцеве розширення проїзної частини).

1.14. Про внесення змін в титульний список на поточний ремонт об’єктів благоустрою в 2019 році (поточний ремонт – установка металевих конструкцій для велопарковок).

1.15. Про внесення змін в титульний список на капітальний ремонт об’єктів благоустрою в 2019 році (капітальний ремонт підпірної стінки в районі парку ім.І.Франка).

1.16. Про внесення змін в титульний список на капітальний ремонт об’єктів благоустрою в 2019 році (капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення прибудинкової території по вул.Подільській,12).

1.17. Про внесення змін в титульний список на будівництво об’єктів благоустрою в 2019 році (розробка ПКД на реконструкцію парку культури та відпочинку ім.М.Чекмана).

1.18. Про внесення змін в титульний список на будівництво об’єктів благоустрою в 2019 році (будівництво-технічне переоснащення мережі зовнішнього електропостачання садових будинків).

1.19. Про внесення змін в титульний список на поточний ремонт та утримання об’єктів благоустрою в 2019 році (послуги з постачання та транспортування природного газу для факелу «Вічний вогонь»).

2. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!