Новини

У Хмельницькму стартував форум для "швейників"

Планується, що представники галузі вчитимуться та спілкуватимуться упродовж двох днів - 25 та 26 квітня.

"Хтось з моїх знайомих жартував, що у Хмельницькому роблять дві речі - шиють і продають, - каже міський голова Олександр Симчишин. - Так і є - швейна галузь - одна з головних. Намагаємося йти назустріч таким підприємствам у разі потреби. Так, наприклад, дві з десяти компаній, що вже отримали відшкодування за відсотковими ставками кредитів - "швейники". Одна з них вже скористалася можливістю, інша - подала документи".

Міжнародний форум “Швейна галузь: перезавантаження” організовується Центром інформаційної підтримки бізнесу в м. Хмельницький за підтримки Європейського банку Реконструкції і Розвитку у рамках ініціативи Європейського Союзу #EU4Business.

У рамках форуму заплановано закласти передумови до об’єднання виробників, їх переорієнтації з ринку СНД на європейський та інші ринки, вивчити успішні практики ведення бізнесу та отримати нові знання з продажу і маркетингу продукції, налагодити зв’язки між виробниками одягу та постачальниками сировини, обладнання, упаковки і інших супутніх товарів, вивчити передумови експорту продукції та поширити інформацію про програми підтримки легкої промисловості.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!