Рішення виконавчого комітету

від 28.03.2019 №277 "Про визнання пункту рішення таким, що втратив чинність та надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража громадянці Лукіянчук Валентині Миколаївні по прс. Миру, 76/7"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 28.03.2019 №277

Про визнання пункту рішення таким, що втратив чинність та надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража громадянці Лукіянчук Валентині Миколаївні по прс. Миру, 76/7

 

Розглянувши матеріали, подані управлінням архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, звернення громадянки Лукіянчук Валентини Миколаївни щодо надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про регулювання містобудівної діяльності», виконавчий комітет міської ради

    

ВИРІШИВ:

 

1. Визнати пункт 11 рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 26.06.2001 №507 «Про надання дозволу забудовникам на реконструкцію будинків і споруд, благоустрій територій, внесення змін в рішення виконкому» таким, що втратив чинність, в зв’язку зі смертю громадянина Миця Миколи Хомовича. Решту рішення залишити без змін.

2. Надати дозвіл громадянці Лукіянчук Валентині Миколаївні, інваліду ІІ групи загального захворювання, на встановлення тимчасового металевого гаража біля будинку по прс. Миру, 76/7 на земельній ділянці площею 21 м2, при умові забезпечення прибирання території у радіусі 10 м навколо.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка.

 

Міський голова  О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!