Новини

Відійшов у вічність Юрій Гаврик

7 лютого на 91 році життя відійшов у вічність Почесний громадянин міста Хмельницького Гаврик Юрій Олексійович.

Хмельницька міська рада та її виконавчий комітет сумують з приводу смерті Юрія Олексійовича Гаврика та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного.

Народився Юрій Олексійович 25 січня 1929 року у місті Миргород Полтавської області. Навчався у Харківському інституті інженерів транспорту.

З 1974 по 1987 рік, перебуваючи на керівних посадах, організовував у Хмельницькому будівництво заводів “Темп”, “Нева”, “Термопластавтомат”, швейної та взуттєвої фабрик, сприяв реконструкції та розширенню заводів трансформаторних підстанцій, тракторних агрегатів, радіотехнічного, заводу "Катіон", музично-драматичного театру та інших важливих об’єктів.

Рішенням чотирнадцятої сесії Хмельницької міської ради №8 від 12 листопада 2003 року йому присвоєно звання "Почесний громадянин міста Хмельницького".

Світла пам’ять про Юрія Олексійовича Гаврика - прекрасну, доброзичливу, чесну та порядну людину завжди житиме в наших серцях.

Висловлюємо щире співчуття сім'ї та близьким покійного».

 

Церемонія прощання з Юрієм Олексійовичем Гавриком відбудеться сьогодні, 8 лютого, о 12.00 у Будинку ритуальних подій (вул. Толстого, 5/1). Поховають його на кладовищі «Шаровечка» (о 13.00).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!