Рішення міської ради

Про надання згоди товариству з обмеженою відповідальністю “Трансміськбуд” на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького приміщення магазину в рахунок компенсації на підготовку до забудови мікрорайону №2 та №3 Пів

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення десятої сесії

№48 від 28.09.2011 р.

 

 

Про надання згоди товариству з обмеженою відповідальністю “Трансміськбуд” на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького приміщення магазину в рахунок компенсації на підготовку до забудови мікрорайону №2 та №3 Північного житлового масиву та будівництва вуличних мереж 2-го та 3-го мікрорайонів на виконання договору від 29.07.2008р.

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Трансміськбуд», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю «Трансміськбуд» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького приміщення магазину загальною площею 366 кв.м. балансовою вартістю 1830000 грн. по вул.Лісогринівецькій,16/1 в рахунок компенсації на підготовку до забудови мікрорайону №2 та №3 Північного житлового масиву та будівництво вуличних мереж 2-го та 3-го мікрорайонів пропорційно до площі земельної ділянки, наданої під будівництво багатоповерхових житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями офісів, магазинів продовольчих і непродовольчих товарів та приміщеннями побутового обслуговування населення, підземним та наземним паркінгом, дитячого садку, надземних гаражів боксового типу, торговельно-розважального комплексу, підземних паркінгів для легкових автомобілів з почерговим введенням в експлуатацію по вул.Старокостянтинівському шосе, 2/1-З на виконання договору від 29.07.2008р.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця та управління капітального будівництва.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова  С.Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!