Рішення міської ради

Про приєднання Хмельницької міської ради та її виконавчих органів до Міжнародної Хартії відкритих даних

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять сьомої сесії

№73 від 14.12.2018 р.

 

Про приєднання Хмельницької міської ради та її виконавчих органів до Міжнародної Хартії відкритих даних

 

Розглянувши пропозицію комісії з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації, та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Приєднатись до Міжнародної Хартії відкритих даних

2. Доручити Хмельницькому міському комунальному підприємству «Хмельницькінфоцентр» (Матвійчук С.В.):

2.1. забезпечити в установленому порядку подання заяви про приєднання Хмельницької міської ради та її виконавчих органів до Міжнародної Хартії відкритих даних;

2.2. здійснити підготовку проекту плану дій Хмельницької міської ради та її виконавчих органів з реалізації принципів Міжнародної Хартії відкритих даних до 20 грудня 2018 року.

3. Робочій групі з впровадження системи відкритих даних міста Хмельницького, яка створена розпорядженням міського голови №214-р від 21.08.2017р., забезпечити координацію діяльності та контроль з реалізації принципів Міжнародної Хартії відкритих даних.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Сабій Ю.С.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!