Новини

Про введення в дію рішення конкурсної комісії про визначення надавача послуг з вивезення побутових відходів на території Хмельницької міської територіальної громади

Рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 09.12.2021 № 1188.

З метою впорядкування надання мешканцям Хмельницької міської територіальної громади своєчасних, належної якості послуг з вивезення побутових відходів, відповідно до рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Хмельницької міської територіальної громади» від 28.10.2021 № 975, керуючись законами України «Про відходи» та «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Хмельницької міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Ввести в дію рішення конкурсної комісії про визначення переможців конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Хмельницької міської територіальної громади, оформлене протоколом засідання конкурсної комісії від 07.12.2021, а саме:

1.1. Про визначення переможцем конкурсу з вивезення побутових відходів за лотом № 1 Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» строком на п’ять років.

1.2. Про визначення переможцем конкурсу з вивезення побутових відходів за лотом № 2 товариства з обмеженою відповідальністю «Носоріг ЕКО» строком на дванадцять місяців.

1.3. Про визначення переможцем конкурсу з вивезення побутових відходів за лотом №3 товариства з обмеженою відповідальністю «Носоріг ЕКО» строком на дванадцять місяців.

1.4. Про визначення переможцем конкурсу з вивезення побутових відходів за лотом № 5 товариства з обмеженою відповідальністю «Носоріг ЕКО» строком на п’ять років.

(Лот №1): територія, до складу якої входять землі сіл: Іванківці, Олешин, Велика Калинівка, Черепова, Черепівка.

(Лот №2): включає в себе територію, до складу якої входять села: Шаровечка, Мацьківці, Малашівці, Волиця, Климківці та Водички.

(Лот №3): територія, до складу якої входять землі сіл: Давидківці, Бахматівці, Пирогівці, Пархомівці, Прибузьке.

(Лот №5): Територія мікрорайону Ружична, хутору Швейцарія та дачних масивів, обмежена з північної сторони р. Кудрянка та ставками на ній до вул. Купріна, східна сторона починається від перетинання річки Кудрянка з вул. Купріна по дамбі та вул. Проектна 10 до межі м. Хмельницького, південна та західна сторони межують із землями Розсошанської сільської громади.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!