Новини

З професійним святом привітали автомобілістів і дорожників Хмельницького

В останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника. Цього року професійне свято припадає на 31 жовтня.

Напередодні свята у міській раді тих, хто забезпечує довіз хмельничан до місць роботи і навчання, людей, які організовують безпечний та комфортний рух транспорту в місті, пасажирські та вантажні перевезення, а також фахівців з будівництва та експлуатації доріг привітав заступник міського голови Микола Ваврищук.

«Вітаю вас із професійним святом! Добре знаю ваші професії зсередини, адже працював і автомобілістом, і дорожником. Надзвичайно важлива, відповідальна та непроста робота кожного з вас. Без напрямків вашої роботи жодна з сфер економіки не зможе функціонувати. На жаль, так склалося, що спеціалістів вашої професії в країні стає все менше і знайти фахового водія, логіста, людину, яка професійно може працювати в дорожній сфері, дуже складно. Сподівають, що незабаром усе зміниться і нам буде легше залучати до комунальних підприємств і загалом в економіку професіоналів цих напрямків» - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук, звертаючись до присутніх.

Микола Васильович побажав усім автомобілістам і дорожникам міста в особі присутніх міцного здоров'я, успіхів на професійному шляху у непростий, у зв’язку з пандемією, час.

Кращим з кращих вручено відзнаки та подарунки від Хмельницької міської ради.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!