Новини

Вулицями Хмельницького пройшов Марш Героїв

Курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, військовослужбовці військових частин міста й учасники російсько-української війни пройшли з майдану Незалежності урочистим маршем центральними вулицями міста до кінотеатру ім. Т. Шевченка.

"День Героїв!!!
Державне-недержавне свято, а в Хмельницькому - одне із найбільших і вже не один рік! В Хмельницькому - це свято народне, і це - найголовніше! Шануємо своїх Героїв! Вірю, що прийде той час, коли місто зустрічатиме не військову ходу, як сьогодні, а справжній Парад Перемоги! Ми з вами, хлопці і дівчата!
Вічна шана і пам'ять тим, хто віддав життя на війні... Сьогодні відзнаки "Мужність і відвага" отримали три родини Воїнів-Героїв, що загинули: Богдана Бігуса, Олександра Фарини, Віктора Пасєки.
Мав честь тиснути руку і вручити відзнаку громади легендарному воїну Сергію Іванчуку!
15 наших бійців отримали відзнаки "Воля і мужність".
А ще чотири родини воїнів російсько-української війни тепер матимуть власне житло.
Дякую всім вам: тим, хто захищав і захищає, хто чекає і підтримує, хто лікує і рятує життя, хто волонтерить, хто будує і допомагає, хто щодня робить добре свою справу для країни! У кожного - своя роль у великому фронті боротьби за Українську Державу!" - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!