Новини

Від 5 до 10 квітня ХКП «Спецкомунтранс» вивозитиме гілля від приватних домоволодінь

У перший тиждень кожного місяця ХКП «Спецкомунтранс» вивозить гілля від приватних домоволодінь. Про це повідомляє офіс «Розумне довкілля. Хмельницький».

Гілля вивозитимуть з різних мікрорайонів міста за наступним графіком: понеділок – Гречани, вівторок – Заріччя, середа – Центр, четвер – Дубове (по непарну сторону від вул. Купріна), п᾽ятниця – Дубове (по парну сторону від вул. Купріна), субота – Ракове та Південно-Західний мікрорайони.

Власникам домогосподарств необхідно зробити в'язанки довжиною 80-120 см та складати їх біля обійстя напередодні дня вивезення.

Гілля також можна привезти самостійно у будь-який день до Центру управління відходами (просп. Миру, 7. Поблизу міського полігону ТПВ. Центр працює з 8.00 до 19.00).

На контейнерні майданчики загального користування, тим більше у самі контейнери, "зелені відходи" викидати не можна!

За додатковою інформацією можна звертатись до ХКП «Спецкомунтранс» за телефоном: 067-314-06-07.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!