Новини

Триває попередній запис на майстер-класи в гончарну майстерню СКЦ «Плоскирів»

Триває реалізація проекту Спортивно-культурного центру «Плоскирів», який переміг в рамках визначення одержувачів фінансової підтримки на умовах співфінансування (грантів) у 2024 році Програми «Громадські ініціативи» Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Продовжується попередній запис на безкоштовні майстер-класи з гончарства. Зверніть, будь ласка, увагу, що пропозиція актуальна для наступних пільгових категорій: ветерани, члени родин військових, військові, представники ВПО.

Форма реєстрації за посиланням.

Для довідок телефонуйте за номером: (067) 381-44-38.

Нагадаємо, що гончарну майстерню Спортивно-культурного центру «Плоскирів» відкрили на День міста. Створення майстерні - один із заходів з підтримки захисників України та їх сімей, а також реалізації заходів з надання підтримки ВПО.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!