Новини

Програма розвитку підприємництва: як отримати часткове відшкодування витрат?

Управління економіки Хмельницької міської ради нагадує, що підприємці мають можливість отримати часткове відшкодування витрат від міської ради на придбання важливих засобів для забезпечення безперебійної роботи бізнесу:

  • Генератори (для закладів харчування)
  • Інверторно-акумуляторні системи безперебійного живлення (для закладів харчування)
  • Засоби супутникового зв’язку (для бізнесу)

Під час чергового засідання сесії депутати міської ради підтримали виділення додаткових коштів на реалізацію Програми розвитку підприємництва на 2022-2025 роки. Було виділено 100 000 грн на часткове відшкодування вартості засобів супутникового зв’язку та 400 000 грн на часткове відшкодування вартості генераторів, інверторно-акумуляторних систем безперебійного живлення і засобів супутникового зв’язку.

Ви можете отримати:

  • До 30 000 грн на генератори або інверторно-акумуляторні системи безперебійного живлення (не більше 50% від їх вартості).
  • До 20 000 грн на засоби супутникового зв’язку (не більше 20 000 грн на одного учасника за бюджетний рік).

Як скористатися програмою? Після придбання відповідного обладнання суб'єктам господарювання необхідно подати заяву через Управління адміністративних послуг Хмельницької міської ради (вул. Соборна, 16) на розгляд до виконавчого комітету міської ради.

Детальна інформація та умови програми доступні за посиланням: Програма розвитку підприємництва.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!