Новини

Сьогодні відзначаємо День підприємця

"До Дня підприємця вручив відзнаки 50-ти представникам бізнесу, які воюють у лавах Сил Оборони, або працюють, сплачують, податки, створюють робочі місця та активно підтримують українське військо.

Пишаюся, що в Хмельницькому бізнес який тримається, виживає, думає про розвиток. Хмельницький бізнес не лише максимально допомагає нам підтримувати Сили оборони, а й самостійно допомагає українським захисникам.
Дякую підприємцям, які з 2014 взяли до рук зброю. Дякую усім сумлінним платникам податків, завдяки вам ми можемо допомагати Силам оборони.

Щиро дякую усім, хто залишився займатись бізнесом тут. Українське підприємництво - особливе!

До слова, зібрання до дня підприємництва мало і благодійну мету. Провели аукціон на якому представили лоти, які мають безпосередній стосунок до війни, але талановиті майстри перетвори ці речі на витвори мистецтва.

За результатами аукціону зібрали 108 тисяч гривень.

Працюємо далі…", - розповів міський голова Олександр Симчишин у власному телеграм-каналі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!