Рішення міської ради

Про надання дозволу управлінню торгівлі на укладення договору особистого строкового сервітуту терміном на 3 роки по Львівському шосе,21/2 з фізичною особою-підприємцем Пйодєм Василем Васильовичем для обслуговування торгівельного майданчика загальною площе

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять сьомої сесії

№28 від 28.08.2013 р.

 

 

Про надання дозволу управлінню торгівлі на укладення договору особистого строкового сервітуту терміном на 3 роки по Львівському шосе,21/2 з фізичною особою-підприємцем Пйодєм Василем Васильовичем для обслуговування торгівельного майданчика загальною площею 623 кв.м

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради №686 від 14.09.2000р. приватному підприємцю Пйодю В.В. було надано дозвіл на видачу архітектурно-планувального завдання на розміщення торгівельного майданчика по Львівському шосе,21/2. Актом прийняття в експлуатацію об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, підприємств з виробничою діяльністю, які розміщуються в тимчасових спорудах, орендованих приміщеннях або при зміні їх призначення від 11.12.2003 р. комісія, створена рішенням виконавчого комітету №353 від 27.05.1997р., визнала готовими до експлуатації торгівельний майданчик загальною площею 400,7 кв.м, у тому числі офіс – 12,3 кв.м, господарські приміщення – 43,2 кв.м, магазин змішаної торгівлі – 112,7 кв.м, кафе – 218,7 кв.м, громадський туалет – 13,8 кв.м по Львіському шосе,21/2. Рішенням виконавчого комітету №1139 від 25.12.2012р. приватному підприємцю Пйодю В.В. надано дозвіл на облаштування торгового майданчика «Чайка» на переданій в тимчасове користування земельній ділянці площею 0,0623 га по Львіському шосе,21/2.

Враховуючи вищевикладене, розглянувши пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл управлінню торгівлі на укладення договору особистого строкового сервітуту терміном на 3 роки по Львівському шосе,21/2 з фізичною особою-підприємцем Пйодєм Василем Васильовичем для обслуговування торгівельного майданчика загальною площею 623 кв.м.

2. Доручити управлінню торгівлі укласти договір особистого строкового сервітуту терміном на 3 роки по Львівському шосе,21/2 з фізичною особою-підприємцем Пйодєм Василем Васильовичем для обслуговування торгівельного майданчика загальною площею 623 кв.м.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця та управління торгівлі.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова С.Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!