Рішення міської ради

Про затвердження змін до Статуту Хмельницького дошкільного навчального закладу №50 «Лелеченька»

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять сьомої сесії

№7 від 28.08.2013 р.

 

 

Про затвердження змін до Статуту Хмельницького дошкільного навчального закладу №50 «Лелеченька»

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, враховуючи довідку управління архітектури та містобудування від 02.07.2013 року №1376, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити зміни до Статуту Хмельницького дошкільного навчального закладу №50 «Лелеченька», затвердженого рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 01.04.2004 року №148, згідно з додатком.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Давиденка та управління освіти Хмельницької міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань.

 

Міський голова  С.Мельник

 

Додаток

до рішення сесії міської ради

від 28.08.2013р. №7

 

Зміни до Статуту

Хмельницького дошкільного навчального закладу №50 «Лелеченька»

(додаток є невід’ємною частиною Статуту)

Пункт 1.2. Розділу 1 «Загальні положення» викласти у наступній редакції: «Юридична адреса ДНЗ №50 «Лелеченька»: 29008, м.Хмельницький, вул.Пілотська,125/1».

 

Начальник управління освіти В.Олійник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!