Рішення міської ради

Про нагородження почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІІ ступеня Яремчука В.В.

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять сьомої сесії

№4 від 28.08.2013 р.

 

 

Про нагородження почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІІ ступеня Яремчука В.В.

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету щодо нагородження Яремчука Віталія Васильовича Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІI ступеня, міська рада відмічає, що Яремчук Віталій Васильович плідно працює на кафедрі фізичного виховання Хмельницького національного університету з 1972 року, бере участь у науково-дослідній роботі та методичному забезпеченні навчального процесу. Поряд з тим Яремчук В.В. працює в спортивному клубі університету тренером з веслування на байдарках і каное. За часи роботи в університеті Яремчуком В.В. підготовлено 64 майстри спорту, 6 майстрів спорту міжнародного класу, 3 заслужених майстри спорту. Серед них: Нагорний Сергій, олімпійський чемпіон, дворазовий чемпіон Світу та Європи, Вешко Валерій, семиразовий чемпіон Світу, дворазовий чемпіон Всесвітньої Універсіади, Слівінський Олексій, чемпіон та неодноразовий призер чемпіонатів Світу. Загалом під керівництвом Яремчука В.В. збірна команда Хмельницького національного університету неодноразово здобувала загальнокомандні перемоги на студентських змаганнях всеукраїнського та всесоюзного рівнів.

Яремчук В.В. продовжує творчо працювати та проводити виховну роботу зі студентами університету, готувати молодих спортсменів.

За сумлінну працю Яремчук В.В. нагороджений знаком “Відмінник освіти України”, неодноразово нагороджувався подяками та грамотами Комітету з фізичної культури та спорту України, Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства освіти України, Національного олімпійського комітету України, Хмельницької обласної державної адміністрації, обласної та міської рад. Відповідно до рішення №4 двадцять п’ятої сесії міської ради від 05.07.2005 року, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту міста нагородити Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІI ступеня Яремчука Віталія Васильовича, викладача кафедри фізичного виховання Хмельницького національного університету.

 

Міський голова С.Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!