Новини

Засідання виконкому: 56 питань порядку денного та подяка для всіх хмельничан від легендарної ІІІ окремої штурмової бригади

«Провів засідання виконавчого комітету, розглянули 56 питань порядку денного.

Приємно було перед робочими моментами отримати подяку для всіх хмельничан від легендарної ІІІ окремої штурмової бригади! Натомість подарував воїнам вже черговий Mavic 3T Termal.

Будемо допомагати Силам оборони і далі!!!

Головне питання - внесення змін до Програми грантової підтримки інновацій в сфері оборони - додали кошти на один із напрямків. Програма працює, вже маємо не просто реалізовані проєкти, а і передані військовим квадрокоптери і гексакоптери. Впевнений, нові проєкти будуть не менш якісні. В цьому році на цю програму виділено вже 11 млн грн.

Відновили програму для бізнесу з часткового відшкодування вартості генераторів, інверторів, Старлінків. Відшкодовуємо кошти тим підприємцям, які у разі блекаутів будуть давати змогу мешканцям користуватися цими засобами. Програма вже працювала у 2022 році.

Майже 300 хмельничан отримають матеріальну допомогу на суму близько 3 млн 800 тис.грн.:

-39 членів сімей загиблих Героїв на 720 тис.грн,

- понад 70 військових на реабілітацію і лікування на майже 900 тис.грн.

- 19 родин полонених або безвісти зниклих на 1 млн 50 тис.грн

- 75 діючих військових на майже 500 тис.грн.

Ухвалили інвестпрограму КП "Хмельницькводоканал". Вона дасть змогу підприємству модернізуватися і покращити якість послуг.

Працюємо далі…

Тримаймо стрій!» - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!