Новини

Майже 300 дітей з сіл Хмельницької громади взяли участь у “Дворових олімпійських іграх”

«Дворові олімпійські ігри» - це літні спортивні змагання для школярів. Упродовж червня-липня тричі на тиждень фахівці міського центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання виїжджали у села громади. Дітям пропонували спробувати себе у різноманітних активностях. Такий спортивний проєкт у громаді діє з 2019 року.

«Дворові олімпійські ігри» відбулися у 12 селах, які доєдналися до Хмельницької міської територіальної громади: Богданівці, Олешин, Мацьківці, Пархомівці, Іванківці, Водички, Давидківці, Масівці, Копистин, Черепівка, Черепова, Пирогівці.

Загалом понад 280 дітей, віком від 7 до 13 років, взяли участь в естафетах та цікавих спортивних локаціях. Для учасників ігор працівники міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання провели естафети "Грибочки", "Ягоди", "Передай обруч", "Посади зерно", "Намисто", "Сороконіжка", "Черепаха" тощо. Також діти ознайомлені зі спортивними локаціями: метання списа, кільцекид, "Веселий кошик", перетягування каната, метання ядра.

Основною метою таких ігор є здоровий та активний спосіб життя, спортивні розваги на природі, формування командної роботи та пропрацювання лідерських якостей дітей.

Всі учасники змагань задоволені, адже весело і змістовно провели час літніх канікул та показали чудові результати!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!