Новини

Вихованка Хмельницької ДЮСШ № 3 здобула перемогу

Змагання відбулися 22-29 червня в м. Філлах (Австрія). Участь прийняли понад 60 спортсменів з різних країн, включаючи Україну, Туреччину, Німеччину, Ізраїль, Італію, Чехію, Польщу, Іспанію, Грецію, Францію, Велику Британію, Австрію, Словаччину, Словенію, Сербію та Угорщину.

Україну на чемпіонаті представляли вихованка Хмельницької ДЮСШ №3 Єва Флєрко та тенісист з Києва Гліб Леончук. 

 Єва показала чудовий результат, виборовши перше місце серед дівчат (U18). 

Протягом всіх матчів вона демонструвала впевнену гру на кортах. У фінальному раунді Єва перемогла суперницю з Туреччини з рахунком 6:0/6:1, що підтвердило її майстерність та бездоганні навички. Вона стала золотою призеркою турніру

Також, Єва змагалася у змішаному парному розряді разом з Глібом Леончуком, де вони зайняли почесне 4 місце.

Спортсменка також брала участь у дорослому Чемпіонаті Європи , де здобула 5 місце серед 21 учасниці. 

Завдяки цьому результату тенісистка здобула ліцензію на Дефлімпійські ігри 2025, які пройдуть у Токіо, Японія. Це є величезним досягненням для спортсменки і відчиняє перед нею нові горизонти в спортивній кар'єрі.

Вітаємо Єву з відмінними результатами та бажаємо подальших успіхів на кортах!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!