Новини

Хмельницька команда Сокіл U-11 виборола срібло на міжнародному турнірі з футзалу

В італійському місті Монтесільвано відбувся міжнародний турнір з футзалу серед дитячо-юнацьких команд Montesilvano Futsal Cup, який тривав з 23 по 28 червня.

В 6 вікових категоріях (U-9, U-11, U-13, U-15, U-17, U-19) взяли участь 76 команд із 14 країн світу. Україну представляли хмельничани – дві команди спортивного клубу «Сокіл» у категоріях - U-11 та U-13.

(тренер Артем Глас) за підсумками групового етапу посіла перше місце в групі А, здобувши три переконливі перемоги (6:1, 4:1, 3:0). У фінальному матчі наша команда поступилась французам «Futsal Les Geants» та стала срібним призером турніру. Воротар цієї команди Роман Діденко був визнаний кращим голкіпером у віковій категорії U-11.

Команда Сокіл U-13 (тренер Олександр Бондар) з трьома перемогами (7:2, 6:0, 5:0) також завершила груповий етап на лідируючій позиції у групі B. У чвертьфіналі хлопці поступились команді з Туріну «L84 Futsal», після чого продовжили боротьбу за 5-8 місця. Там соколята у серії післяматчевих пенальті святкували перемогу над «Academy F6 FERNANDAO» (Іспанія), а в кінцевий день турніру програли команді «Orange Futsal Asti» і посіли 6 місце з 20 команд.

Вітаємо команди та їх тренерів з високими результатами. Бажаємо перемог у майбутніх чемпіонатах.

 

За інформацією

Управління молоді та спорту

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!