Рішення виконавчого комітету

від 13.06.2024 № 1057 "Про здійснення перевезення пасажирів та їх багажу у міському електричному транспорті з безготівковою оплатою проїзду - виключно за допомогою автоматизованої системи обліку оплати проїзду"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 13.06.2024 № 1057

Про здійснення перевезення пасажирів та їх багажу у міському електричному транспорті з безготівковою оплатою проїзду - виключно за допомогою автоматизованої системи обліку оплати проїзду

 

З метою підвищення якості надання послуг з перевезення пасажирів, забезпечення належного обліку наданих транспортних послуг міським пасажирським транспортом, економії коштів бюджету та їх ефективного використання при відшкодуванні реальних втрат доходів від пільгових перевезень, розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про міський електричний транспорт» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

          1. Здійснювати з 15.07.2024 перевезення пасажирів та їх багажу у міському електричному транспорті з безготівковою оплатою проїзду - виключно за допомогою автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку, Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс» та заступника міського голови       М. Ваврищука.

 

Міський голова    Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!