Рішення міської ради

Про затвердження Статуту Хмельницької міської територіальної громади в новій редакції

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення сорок першої сесії

№3 від 14.06.2024 р.

 

Про затвердження Статуту Хмельницької міської територіальної громади в новій редакції

 

У зв’язку з утворенням Хмельницької міської територіальної громади, з метою врегулювання порядку реалізації прав членів Хмельницької міської територіальної громади у вирішенні питань місцевого значення, розглянувши пропозицію міського голови, враховуючи пропозиції комісії, створеної розпорядженням міського голови від 06.08.2021 №211, постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції, постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами, результати громадського обговорення, з метою приведення у відповідність до норм, передбачених Положенням про державну реєстрацію Статутів територіальних громад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.07.1998 №1150 зі змінами, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про запобігання корупції», «Про доступ до публічної інформації»,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визнати такими, що втратили чинність рішення одинадцятої сесії Хмельницької міської ради від 22.10.1997 №2, рішення п’ятнадцятої сесії Хмельницької міської ради від 31.05.2017 №5, тридцять п’ятої сесії міської ради від 10.11.2023 №6 та тридцять першої сесії Шаровечківської сільської ради від 30.01.2020 №2.

2. Затвердити Статут Хмельницької міської територіальної громади в новій редакції згідно з додатком.

3. Статут Хмельницької міської територіальної громади набирає чинності з дня його державної реєстрації.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на секретаря міської ради В.Діденка.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

Міський голова Олександр СИМЧИШИН

File link
Size: 3358 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!