Комарніцький Олександр Ігорович

Комарніцький Олександр Ігорович

Олександр Комарніцький народився 7 березня  1985 року у місті Хмельницькому. Закінчив СЗОШ № 7. Після школи навчався у ВПУ № 25. Закінчив ХНУ за фахом «Комп’ютерна інженерія». У 2003 році проходив строкову службу у місті Києві в Національній гвардії.

З 2008 по 2022 рік працював дизайнером у ТОВ «Сіріус Екстружен».

26 лютого 2022 року Олександр добровольцем пішов на фронт, не міг залишатись дома. Служив у окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді. Далі був білоруський кордон. Чотири рази міняли місце дислокації. І, нарешті, важкий і нестерпний Херсонський напрямок.

Загинув воїн 26 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Нова Кам'янка Херсонської області.

Олександру навіки 37 років…

У нього залишилися, дружина, син, донька, батьки та брат.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

Рішенням Хмельницької міської ради №33 від 15.09.2023 року за мужність у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, видатні заслуги перед українським народом та Хмельницькою міською територіальною громадою удостоєний звання «Почесний громадянин Хмельницької міської територіальної громади» посмертно.

За військову звитягу нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!