Новини

Тур «Про сміття. Хмельницький» - можливість дізнатися більше про правильне поводження з відходами

Нещодавно для всіх охочих представники офісу «Розумне довкілля. Хмельницький» провели нетиповий тур «Про сміття. Хмельницький».

Тур «Про сміття. Хмельницький» – це можливість відвідати різні об'єкти управління відходами в місті та дізнатися, як вони функціонують та як ними користуватися. Під час автобусного туру учасники побували на полігоні побутових відходів, центрі управління відходами, Екобусі, дільниці сортування ХКП «Спецкомунтранс» та Навчальному центрі поводження з відходами «Гуфі-центрі».

На таких заходах акцентують увагу на запобіганні утворенню відходів та повторному використанню речей. Ці етапи є дуже важливими, оскільки превентивні заходи допоможуть громаді витрачати менше коштів на подальші операції з відходами.

Якщо ви пропустили цей тур, але хочете його відвідати, то слідкуйте за сторінками офісу «Розумне довкілля. Хмельницький», аби не пропустити наступну активність.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!