Новини

У школярів громади розпочалася пора оздоровлення та відпочинку

3 червня у громаді гостинно відчинили свої двері 35 таборів з денним перебуванням при закладах загальної середньої освіти. Всього в цих закладах оздоровляться понад три з половиною тисячі учнів.

Нудьгувати тут дітям точно не доведеться! Кожен день буде наповнений яскравими подіями та цікавими активностями. Патріотичні заходи допоможуть дітям глибше відчути свою приналежність до великої української родини. Спортивні змагання та ігри на свіжому повітрі зміцнять тіло і дух. А творчі майстерні та наукові експерименти, мовні школи допоможуть розкрити таланти й розвинути нові навички.

На дітей чекають захопливі екскурсії до музеїв і театрів, які відкриють перед ними багатство української історії та культури. А походи до парків і водойм навчать любити й цінувати природу рідного краю.

У кожному таборі діти отримуватимуть збалансоване та якісне харчування, яке зарядить їх енергією на цілий день.

Від 26 червня до 12 липня функціонуватиме табір «Над Бугом» при Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва.

А справжні туристи й шанувальники природи зможуть оздоровитися та випробувати себе в наметовому містечку «Мандрівник» з 26 червня до 7 липня.

За інформацією Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!