Новини

Відбулася зустріч з молоддю, яка проходитиме стажування у структурних підрозділах Хмельницької ради

Керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій зустрілася з молодими людьми, які були відібрані за результатами конкурсу, співбесіди та проходитимуть стажування у структурних підрозділах міської ради.

Цього разу стажування проходитимуть п’ятеро кандидатів. Зокрема, в управлінні з питань екології та благоустрою, управлінні економіки, управлінні з питань реєстрації та управлінні комунальної інфраструктури. За два місяці, з 3 червня по 31 липня, молоді люди ознайомлюватимуться з роботою структурних підрозділів, зокрема положенням і посадовими інструкціями працівників, братимуть участь у заходах, які проводять структурні підрозділи, у засіданнях виконавчого комітету, сесіях міської ради, відвідуватимуть ЦНАП.

Спілкуючись із кандидатами, Юлія Сабій наголосила на важливості бути активними, цілеспрямованими, комунікабельними, відповідальними, адже робота в міській раді – це праця на благо всієї громади.

Нагадаємо, програму стажування у Хмельницькій міській раді запровадив у 2017 році міський голова Олександр Симчишин.

Метою програми стажування є самореалізація молоді та її залучення до роботи в органах місцевого самоврядування, надання можливості громадянам України взяти безпосередню участь в роботі виконавчих органів місцевого самоврядування, набути досвід роботи та створити умови для професійного зростання й успішної суспільно-політичної діяльності.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!