Новини

Микола Ваврищук відповів на телефонні звернення жителів міської громади

Під час прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає» з жителями Хмельницької громади спілкувався заступник міського голови Микола Ваврищук. Питання були різного характеру. Зокрема, стосувалися забезпечення житлом, права на безкоштовний проїзд у громадському транспорті міжміського сполучення для дітей з багатодітних родин, відпочинку, оздоровлення та харчування дітей пільгових категорій у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Хмельницької міської територіальної громади, видалення старих аварійних дерев тощо.

Загалом впродовж відведеної години на телефонну лінію звернулося приблизно десятеро громадян. На більшість питань жителі громади отримали усні роз’яснення, решту направлено у відповідні структурні підрозділи міської ради.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!