Новини

До Міжнародного дня сім’ї – спільна хода та молитва

Сьогодні в парку культури і відпочинку імені М. Чекмана відбулися заходи, приурочені до Міжнародного дня сім’ї. Важливою частиною була хода за сімейні цінності. Учасники пройшлися центральною алеєю парку від вулиці Староміської до головної сцени.
На початку офіційної частини в хвилині мовчання згадали Героїв та цивільних українців, які загинули від агресії рф. Далі представники Духовної ради міста Хмельницького провели спільну молитву. Просили про благословення для народу України, за зміцнення сімей, родини загиблих Героїв, за наших воїнів, які протистоять ворогу та боронять державу.

«Маю сьогодні за честь бути тут і разом з вами молитися за українські родини, наших воїнів та перемогу України. Наша держава переживає складні часи. Кожен воїн на передовій скаже, що йому допомагає молитва, віра і любов до Батьківщини та любов до сім’ї. Родина кожного воїна дає йому сили. Вічна слава усім Героям, які віддали свої життя за власні сім’ї, за Хмельницький, за Україну, а нам усім сил продовжувати боротьбу далі», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук звертаючись до присутніх.

Також Микола Ваврищук нагородив переможців конкурсів, які були приурочені до Міжнародного дня сім’ї. Діти отримали грамоти та подарунки.
Для дорослих працювали намети, де можна було поспілкуватися з психологом, капеланом.

Не залишили поза увагою і найменших учасників заходу. Для дітей розгорнули цікаві локації, де малеча брала участь в різних іграх та цікавих активностях.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!